Anasayfa   Duyurular   Site haritası   
YEŞİL GYO  |  YATIRIMCI KÖŞESİ  |  PORTFÖY  |  GYO SEKTÖRÜ  |  BASIN ODASI  |  İLETİŞİM     

  DUYURULAR

İstanbul Restate Gayrimenkul Zirvesi 9 (2 - 4 Haziran 2009)

Y&Y GYO'nun sponsor olarak destek verdiği Gayrimenkul Zirveleri, düzenlenmeye başladığı 2000 yılından beri, Türkiye'de gayrimenkul sektörünün gündemini belirlemiş ve tüm sektör tarafından benimsenerek geleneksel bir hale gelmiştir. Bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilen Gayrimenkul Zirvesi sektörde bir ilki temsil ederek "İstanbul Restate" kapsamında düzenlenmiştir.

GYODER ve Reed Exhibitions işbirliği ile 2 - 3 - 4 Haziran 2009 tarihlerinde düzenlenen "İstanbul Restate" Türkiye'nin ilk uluslar arası katılımlı bölgesel gayrimenkul fuarı olarak, zirve konseptiyle birlikte dünyada bir ilki gerçekleştirmiştir.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Urban Land Institute (ULI), National Association of Real Estate Investment Trusts (NAREIT), European Public Real Estate Association (EPRA)'nın katkılarıyla düzenlenen zirve Lütfi Kırdar Kongre Ve Sergi Sarayında gerçekleştirilmiştir.

"Geleceğe Kurulan Köprü" başlığıyla İstanbul Restate, Avrupa, Ortadoğu, Kuzey Afrika, Rusya ve eski Sovyet Cumhuriyetleri bölgelerindeki gayrimenkul sektörüne odaklanmaktadır. GYO şirketleri, yerel yönetimler, yatırımcılar, finansörler, danışmanlık şirketleri ve medya gibi sektörün liderleri bir araya getirilerek, Türkiye'de ki en önemli gayrimenkul sektörü buluşmasını gerçekleştirilmiştir.

« Duyurulara geri dön


Copyright©2011 Yeşil GYO